Meer resultaten voor cursus Nederlands

cursus Nederlands

Op weg naar Perfect Nederlands TopTaal, taalinstituut TopTaal, instituut voor de Nederlandse Taal.
De cursus richt zich op het beter beheersen van het Nederlands binnen de context van een studie of carrière. We besteden aandacht aan alle taalvaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Ook lastige grammaticakwesties en de uitbreiding van je woordenschat komen aan bod.
Korte cursus Nederlands voor anderstaligen Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Opleidingen en cursussen. Korte cursus Nederlands voor anderstaligen Groningen. GRONINGEN, Cursus Korte cursus Nederlands voor anderstaligen. In een korte cursus Nederlands voor anderstaligen leert u beter lezen, schrijven, luisteren en spreken. We werken hier vooral aan actief en praktisch taalgebruik.
Opleiding Nederlandse taal voor niet Nederlands sprekenden NT2, Geïntegreerd traject naar A2 Cursus Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Deze cursus is vooral nuttig voor beginners. U kent bijvoorbeeld een aantal Nederlandse woorden als u een tekst leest. En als iemand langzaam tegen u praat, begrijpt u een deel van wat hij zegt. Wilt u met deze cursus Nederlands leren?
Cursus Nederlands, lezen en schrijven Da Vinci College.
U schrijft een boodschappenlijstje, leest de ondertiteling op tv, voert een gesprek met de leraar van uw kind of leest uw werkrooster in uw e-mail bijvoorbeeld. Wie graag het Nederlands beter wil leren beheersen, kan terecht op onze cursus Nederlands, lezen en schrijven.
Cursus Perfect Nederlands, stel zelf je cursus samen LOI.
Je bepaalt zelf of je de hele cursus volgt, of alleen die delen waar je nog moeite mee hebt kijk bij Inhoud voor de studieduur per module. De cursus Perfect Nederlands is een goede keuze voor iedereen die moeite heeft met onderdelen van de Nederlandse taal.
Nederlands leren.
Bel hiervoor de Stichting Lezen en Schrijven via het gratis telefoonnummer 0800 023 44 44. Of ga naar taalvoorhetleven.nl en vul uw gegevens in. Zoek een cursus. Kies uw woonplaats of provincie en zoek bijvoorbeeld op Nederlands of NT2. Kijk ook eens op taalunieversum.nl, nederlandsetaal.startpagina.nl en onzetaal.nl.,
Taalcursus Nederlands Onderwijs Maastricht University.
Cursus B2 min en B2 bereiden je voor op het Staatsexamen NT2 Programma 2. Cursusmateriaal: Nederlands op niveau hoofdstuk 5-8, Coutinho; tekstboek voor groepsles, website voor zelfstudie. Certificaat B2: als je voldaan hebt aan de vereisten die horen bij deze cursus, krijg je een certificaat digitaal toegestuurd.
Cursus Nederlands in Enschede Taalswitch Twente.
Cursus Nederlands beginners 2. Cursus Nederlands halfgevorderden 1. Deze taalcursus Nederlands is bedoeld voor mensen die al een aardige woordenschat hebben in het Nederlands en die zich redelijk kunnen redden in alledaagse situaties. Na afloop van deze cursus kunt u steeds makkelijker communiceren.
Cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken NHA.
De cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken is een goede keuze voor iedereen die schriftelijke en verbale taalkennis en taalvaardigheid wil opfrissen. Werkenden en werkzoekenden, ambtenaren en ondernemers, jong en oud. Een speciale vooropleiding is voor de cursus niet nodig.

Contacteer ons

++ cursus online ++
++ nt2 ++
++ grammatica oefenen ++
++ nederlands cursus ++
++ online leren ++
++ nederlands leren boek ++
++ nederlands leren gratis ++
++ naar nederland ++
++ nederlands leren oefeningen ++
++ snel nederlands leren ++
++ online cursus frans ++