Meer resultaten voor de nederlandse taal

de nederlandse taal

De Nederlandse taal leren Het Plein.
Home / Inwoner / Werk / De Nederlandse taal leren. De Nederlandse taal leren. U wilt beter Nederlands leren. Uw gemeente wil u daarbij helpen. Klik op de link hieronder. Met dit formulier kunt u hulp bij het leren van de Nederlandse taal aanvragen.
Taaladvies.net.
Stel een vraag. Stel een taalvraag over het Nederlands, bijvoorbeeld over spelling, grammatica of woordgebruik, aan de taaladviseurs van Taaladvies.net. De nieuwste adviezen op Taaladvies.net. Nederlandse namen voor landen en steden. Definities van veelvoorkomende taalkundige termen. Overzicht van geraadpleegde naslagwerken.
Boekrecensie: Atlas van de Nederlandse taal Taalvoutjes.
Dan denk je al snel dat het boek vol met moeilijke woorden staat, maar niets is minder waar. De Atlas van de Nederlandse taal is heel toegankelijk en moet lekker op een koffietafel liggen, om af en toe even door te kunnen bladeren.
De invloed van de koloniale tijd op de Nederlandse taal IsGeschiedenis.
De invloed van de koloniale tijd op de Nederlandse taal. Taal is een veranderlijk fenomeen. De Nederlandse taal is geen uitzondering op die bewering: woorden als checken, tornado en documentaire zijn ooit van andere talen geleend en opgenomen in ons Standaardnederlands.
Links HBOTAALTOETS.NL.
Beleidsorganisatie waarin Nederland, Vlaanderen en Suriname samenwerken op het gebied van de Nederlandse taal. De Taalunie richt zich op de Nederlandse taal als zodanig, onderwijs in en van het Nederlands binnen en buiten het taalgebied, Nederlandstalige literatuur en lezen. Woordenboeken, woord van de dag en meer.
Taalhulp Taalunieversum.
Dan vindt u hier een duidelijk en betrouwbaar antwoord. Stel een vraag over taaladvies en vind het antwoord. De officiƫle spelling van het Nederlands is vastgelegd in de Woordenlijst Nederlandse Taal. Is het Filipijnen of Filippijnen en hoe heet een inwoner van de Comoren?
Hoe kan ik de Nederlandse taal leren? Rijksoverheid.nl.
Een vrijwillige taalcoach. U leert de taal vooral door veel te oefenen. Een vrijwillige taalcoach kan u daarbij helpen. Wilt u samen met een taalcoach de Nederlandse taal oefenen? Kijk voor mogelijkheden bij u in de buurt op www.hetbegintmettaal.nl of www.taalzoeker.nl.
Atlas van de Nederlandse taal Vlaamse editie.
De Atlas van de Nederlandse taal grossiert in dit soort weetjes en voorziet ze van inbedding. Vertrekkend vanuit de vragen die elke taalliefhebber zich wel eens stelt, proberen de auteurs de wondere wereld van taal in het algemeen en de Nederlandse taal in het bijzonder op een boeiende manier in kaart te brengen.
Nederlandse Grondwet Nederlandse taal in de Grondwet. Pijl omhoog. Twitter. Facebook. Linkedin. Stuur door. logo rijksoverheid.nl. PDC UL logo.
Tijdens de behandeling in de Tweede Kamer van het rapport van de Bijzondere Commissie Vraagpunten inzake staatkundige, bestuurlijke en staatsrechtelijke vernieuwing Commissie-Deetman in 1991 werd een motie-Van Middelkoop/Mateman aangenomen, waarin de Commissie werd gevraagd ook te onderzoeken of vastlegging van de Nederlandse taal in de Grondwet wenselijk was.

Contacteer ons

++ nederlands praten oefenen ++
++ de nederlandse taal ++
++ nederlands foutloos schrijven en spreken ++
++ oefeningen grammatica nederlands ++
++ engels online leren ++
++ nederlandse taal grammatica ++
++ engels taal leren ++
++ nederlands leren voor beginners ++
++ oefenen nederlands ++