Resultaten voor oefeningen grammatica nederlands

oefeningen grammatica nederlands

Taal Oefenen.nl.
Je krijgt uitleg en je oefent met het lezen van. Met deze extra oefeningen kun je aan de slag met spelling grammatica en budgettering. Je kunt kiezen waar je mee wilt oefenen. Bijvoorbeeld wanneer gebruik je ij en wanneer ei? Of wanneer schrijf je een t of een d aan het eind van een woord? Bij de grammatica oefen je hoe je zinnen goed schrijft. Bij budgettering kun je oefenen met betalen een huishoudboekje en bankieren. Dit programma is in Flash. Het werkt niet op een tablet. Je gaat veel schrijven.
HBOTAALTOETS.NL Bereid je voor op de taaltoets Nederlands!
Iedere instelling bepaalt zelf de inhoud van de toets. toets kan bestaan uit het schrijven van een tekst en/of het beantwoorden van vragen over. spelling stijl interpunctie woordenschat e.d. Aan de taaltoets op www.hbotaaltoets.nl. kunnen geen rechten worden ontleend. Deze taaltoets geeft wel aan welke getoetste. onderdelen je goed minder goed of onvoldoende beheerst. Deze versie van de hbo-taaltoets staat online sinds 21 oktober 2014. Onderdelen van de hbo-taaltoets. uitdrukkingen spreekwoorden en gezegden.
Taaltoets grammatica zinsontleding hbotaaltoets.nl HBOTAALTOETS.NL.
Terug naar vorige vraag.
Nederlands verbeteren met jufmelis.nl.
Onvoltooid deelwoord ofwel tegenwoordig deelwoord. Persoonsvorm TT en VT. Persoonsvorm of voltooid deelwoord. werkwoorden uit het Engels.
Oefenen met Nederlands De grandioos gemakkelijke oefensite van mevrouw Verberk!
De zinnen waar dat wèl gebeurt kun je ook wel OPA-zinnen noemen. De O staat voor onderwerp de P voor persoonsvorm en de A voor ander zinsdeel. In de onderstaande oefeningen kun je oefenen met het herkennen van zinnen. Welk zinsdeel komt eerst en wat komt erna? Als je dit eenmaal goed doorhebt wordt het schrijven van een interessant stukje een makkie! Geplaatst in formuleren Sterk spellen van zwakke werkwoorden. Geplaatst op 20 maart 2017 door Verberk. Het spellen van zwakke werkwoorden ofwel werkwoorden die in de verleden tijd dezelfde klank hebben als in de tegenwoordige tijd bv. pakken pakte gepakt wordt vaak lastig gevonden.
Grammatica oefenen Cambiumned.
Lezen schrijven en spreken. Lezen schrijven en spreken. Gebruik de beste oefensite voor het vak Nederlands nu ook in de klas! Ja ik wil een proefaccount. Deze inhoud is intellectueel eigendom van ExtraNederlands. Gebruik door derden is alleen toegestaan ter ondersteuning van de lessen in het vak Nederlands in het basis en voortgezet onderwijs.
Oefeningen grammatica Het vak Nederlands.
Spreekwoorden uidrukkingen en gezegden. Op deze site allerlei oefeningen die met de grammatica te maken hebben.

Contacteer ons

++ nederlands praten oefenen ++
++ de nederlandse taal ++
++ nederlands foutloos schrijven en spreken ++
++ oefeningen grammatica nederlands ++
++ engels online leren ++
++ nederlandse taal grammatica ++
++ engels taal leren ++
++ nederlands leren voor beginners ++
++ oefenen nederlands ++