Resultaten voor cursus spaans

cursus spaans

Cursus Spaans beginners/niv.2 Talen Zeeuwse Volksuniversiteit.
Spaans A1.2 is het tweede leerjaar Spaans en bedoeld voor cursisten die graag verder willen leren en zich beter willen kunnen uitdrukken in het Spaans. 22 lessen van 1 uur in Goes Meer informatie. Cursus: Spaans niveau A1.2 tweede jaar.
Spaans.
Cursus Spaans niveau I overdag; een cursus voor beginners, waarin de Spaanse taal en cultuur centraal staan lees meer. 24 lessen van 15, uur aanvangstijd 1045: UUR Totaal 372. Cursus Spaans II-overdag A1. 24-09-2018 900-1030: TAL082. Cursus Spaans, tweede cursusjaar.
Cursus Spaans Groningen/Amsterdam Oost.
Cursus Spaans Groningen. Bienvenidos a Ramos Spaans! Van 21 juli tot 30 augustus 2018 Ramos Spaans is aan het werken in Peru, Bolivia, Chili en Argentiniƫ. Wij zullen op tijd terug zijn voor alle cursussen Spaans op maat voor beginners in de week van 3 7 september 2018.
Spaans Beginners A1 Deel 2 Hart Haarlem.
Na afloop kun je eenvoudige, korte gesprekken voeren in het Spaans, makkelijke teksten lezen en begrijpen. Aan het eind van dit tweede deel van de cursus beheers je het Spaans op A1 niveau van het Europees Referentiekader voor talen. Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Spaans Beginners A1 Deel 1 heeft gevolgd of door zelfstudie enige voorkennis heeft van de Spaanse taal.
Cursus Spaans Volksuniversiteit Den Haag.
Op alle niveaus wordt van de cursisten verwacht dat zij de lessen thuis voorbereiden en het opgegeven huiswerk maken. Cursus Spaans beginners 1 A1-a. Woensdag 19 september 2018. 12 lessen van 15, uur. Boeken: Caminos nieuw 1, tekstboek, Caminos nieuw 1, werkboek. Cursus Spaans beginners 1 A1-a.
We spreken Spaans vanaf de eerste les!: Spaans spreken bij Elisenda.
Bekijk de video en ontdek Elisenda's' Spaanse lesmethode. Wil je je inschrijven voor een van de cursussen of wil je een gratis kennismakingsgesprek met Elisenda? Nieuwe cursussen Spaans herfst 2018. Cursus Spaans met maximaal 6 studenten per groep, dus meer persoonlijke aandacht dan bij andere groepscursussen!
Cursus spaans voor vakantie Website van de bibliotheek.
Cursus spaans voor vakantie. Gaat u in de zomer op vakantie naar Spanje of een Spaans sprekend land of eiland? Speciaal voor u biedt de volksuniversiteit deze cursus aan. In slechts een paar weken kunt u een basiskennis verwerven van het Spaans!
Cursus Spaans Drachten De Talenschool.
Home lesaanbod Spaans groepscursus. Groepscursus Spaans voor particulieren. Bij de Talenschool in Drachten ben je aan het juiste adres voor een cursus Spaans. Onze docenten zijn gekwalificeerd en geven met veel enthousiasme les. Groepscursus Spaans voor particulieren. De Talenschool biedt groepscursussen Spaans voor zowel beginners als lichtgevorderden.
Cursus Spaans Veenendaal: voor de allerleukste Spaanse lesSpaanse les in Veenendaal Kleinschalig Afwisselend Enthousiast.
Cursus Spaans Veenendaal: veel individuele aandacht. Ik geloof dat Spaanse leren vooral leuk moet zijn. Wie plezier heeft, leert sneller, makkelijker en wil meer leren. Om die reden zijn de groepen klein, we hebben 5 tot maximaal 10 cursisten per groep.

Contacteer ons

++ nederlands ++
++ engels cursus online ++
++ nederlands leren online ++
++ cursus spaans ++
++ taal leren ++
++ nederland taal leren gratis ++
++ nederlandse les ++
++ nt2 nederlands als tweede taal ++
++ nederlands spreken oefenen ++