Op zoek naar cursus duits?

cursus duits

Duits Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Intensieve 5-daagse taalcursus Duits. Geïnteresseerd in een korte intensieve cursus? Het Talencentrum biedt ook speciale intensieve 5-daagse taaltrainingen Duits. Voertaal doeltaal: de taal die de deelnemers willen leren doeltaal is zoveel mogelijk de taal die tijdens de lessen wordt gebruikt voertaal.
Duits leren? Kom naar onze groepscursus Maas en Waal Academie.
Je kunt gebruik maken van de gratis parkeergelegenheden en gratis wifi. De cursus bestaat uit 12 lessen van 15, uur. Tijdens elke les is een korte pauze met koffie en thee. Onze docente Duits voor de cursus basis en gevorderden is Jamie van Mouwrik.
Cursus Duits SCEG Genemuiden.
Deze cursus richt zich voornamelijk op mensen die meer en meer via hun werk met de Duitse taal te maken krijgen en graag vlotter willen communiceren met Duitstalige klanten, zowel mondeling als schriftelijk. Enige basiskennis van de Duitse taal is dus wel vereist.
NIEUW! Cursus Duits voor halfgevorderden Alexandra Koch.
Wanneer is de cursus Duits geschikt voor u? U verstaat goed Duits. U hebt al het gevoel dat u zich in Duitse gesprekken redelijk kunt redden, soms nog met handen en voeten. Maar u hebt ook het gevoel dat u soms Steenkolen Duits spreekt.
Taalbureau Huijts Cursus Duits niveau A/B/C.
Cursus Duits niveau A/B/C. Bij Taalbureau Lisanne Huijts kunt u terecht voor cursussen Duits van A1 tot C-niveau zie Europees referentiekader. Gedurende een kennismakingsgesprek bepalen we wat uw huidige niveau is en welk lesmateriaal het best bij uw niveau, uw doelen en uw leermethode past.
Duits Volksuniversiteit Zuidlaren.
M Maarten van der Zee. Locatie: De Ludinge. Cursus Duits conversatie. Vaak zeggen we, ach ik red me wel, maar hoe plezierig kan het zijn als we ook echt in gesprek kunnen gaan met mensen in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
Cursus Duits in Tiel en Geldermalsen Stad Tiel.
TIEL Gezien de steeds groeiende vraag naar Duits-sprekers op de arbeidsmarkt geeft Volksuniversiteit West Betuwe een cursus Duits voor beginners die helemaal nog geen Duits spreken, maar ook voor degenen die al een geringe kennis van de Duitse taal hebben en hun kennis op een rustige manier wilen opfrissen en bijspijkeren.
Cursus Duits Duits Talenbureau.
Roel leert je in zijn Duitse lessen niet alleen Duits en de Duitse grammatica, maar hij wil goed begrijpen in wat voor een bedrijfstak je werkt, wat je precies nodig hebt en wat je doelen zijn die je met je cursus Duits wilt bereiken.
Duits Volksuniversiteit Veenendaal.
De eerste incasso vindt plaats direct na het bepalen of de cursus doorgaat. Boeken: Duits voor zelfstudie, Duits voor zelfstudie, werkboek klik hier voor meer informatie. Sluiten Duits voor zelfstudie. 978 90 003 5388 0, NUR 631, elfde druk 2017.

Contacteer ons

++ talen leren online gratis ++
++ nederlandse taal oefenen ++
++ grammatica nederlands ++
++ online cursus engels ++
++ spaans online ++
++ nederlands schrijven oefenen ++
++ nederlands voor anderstaligen ++
++ nederlandse taal oefeningen voor beginners ++
++ nederlands als tweede taal ++
++ cursus duits ++
++ nederlands leren schrijven ++