Resultaten voor nt2 oefeningen

nt2 oefeningen

NT2, analfabeten en beginners.
Oefeningen NedLes.
Inburgering Staatsexamen NT2. Hier vindt u wat extra oefeningen die wij hebben gemaakt. Als het voor u interessant is, doe er dan uw voordeel mee. Zelfstudielessen met videos, luisterteksten, leesteksten, woordenschatoefeningen en een schrijfopdracht.: de Watersnoodramp 1953. Verliefd; luister en invuloefening, uiterlijk en kleding A1.
Oefenmateriaal.
Allerlei informatie en oefeningen kun je vinden op www.nt2taalmenu.nl. Wil je oefenen met werkwoorden, ga dan naar: www.leer-actief.nl. Ben je gevorderd maar heb je specifieke grammaticale problemen, kijk op www.cambiumned.nl. Je kunt toetsen of je al op A2 kan lezen op www.leestoets.nl.
Oefeningen NT2 academisch taalgebruik.
Ga dan naar de oefeningen die bij het fragment zijn gemaakt. Daar kunt u de video-opname in kleiner formaat nogmaals bekijken, zo vaak u wilt. Elk fragment is tevens voorzien van een transcript. Bovendien wordt over elk fragment een aantal vragen gesteld.
Vooruit! Voorbereiding op het Staatsexamen NT2 6 Oefening 12 Annelieke.
Deze lijst bestaat uit de woorden uit oefening 12 van hoofdstuk 6, die behoren tot de 5000 meest frequente woorden. De definities zijn gehaald uit of gebaseerd op het Van Dale NT2 Pocket Woordenboek. Deze lijst is tot stand gekomen in opdracht van het ROC van Amsterdam.
Voorbeeldexamens Staatsexamens Nt2. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. vragen-icoon. vragen-icoon. extra artikelen-icoon. Pijl omhoog.
026 352 11 11 maandag vrijdag 08.30 17.00 uur. Tips en oefeningen bij de voorbeeldexamens. Gaan uw cursisten binnenkort Staatsexamen Nt2 Programma I of II doen? Bekijk de tips en oefeningen die kandidaten kunnen gebruiken bij het voorbeeldexamen. Informatie voor docenten.
Anderstaligen Cambiumned En verder.
Oefeningen voor anderstaligen. CambiumNed op Learnbeat. Deze inhoud is intellectueel eigendom van ExtraNederlands. Gebruik door derden is alleen toegestaan ter ondersteuning van de lessen in het vak Nederlands in het basis en voortgezet onderwijs. 2018 Cambiumned Door Iblux Meer oefenen: Learnbeat.
NT2 Kevin Vermassen.
Op deze pagina vind je een alfabetisch overzicht van de oefeningen NT2. Je hoeft deze oefeningen niet in volgorde te maken, klik enkel de themas aan waarover je iets wilt bijleren. Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend.
NT2-oefeningen.
Leerstoornissen en problemen. Met dank aan. Deze oefeningen zijn bedoeld voor kinderen met een achterstand op het gebied van technisch lezen of spelling. Ook begrijpend lezen en de spelling van werkwoorden kunnen onderdeel of juist speerpunt van de inoefening zijn.

Contacteer ons

++ inburgeringstoets ++
++ basiscursus nederlands ++
++ cursus duits online ++
++ nederlandse les online ++
++ gratis online cursus engels ++
++ engelse cursus online gratis ++
++ spaans leren online gratis oefeningen ++
++ gratis cursus nederlands voor anderstaligen ++
++ nt2 oefeningen ++
++ nederlands spelling oefenen ++
++ nederlandse grammatica leren ++
++ online spaans ++