Op zoek naar nederlands online?

nederlands online

Is jouw Nederlands op hbo-niveau? hbo-taaltoets.nl.
Deze versie van de hbo-taaltoets staat online sinds 21 maart 2018. In het onderdeel werkwoordspelling zijn alle zinnen vervangen door andere zinnen. De meeste Nederlandse universiteiten en hbo-instellingen confronteren hun studenten met een taaltoets Nederlands. Iedere instelling bepaalt zelf de inhoud van de toets.
bol.com Nederlandstalige boeken kopen? Bestel online bij bol.com.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Stel een taalvraag over het Nederlands.
De vragen worden beantwoord door de taaladviseurs van het Genootschap Onze Taal en de Taaltelefoon. Met welke vragen kunt u bij ons terecht? Concrete taalvragen over het Nederlands, bijvoorbeeld over spelling, grammatica of woordgebruik. Wat doen wij niet? Vertalen van woorden of teksten van en naar het Nederlands.
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
Verdien virtuele munten voor correcte antwoorden, ontgrendel nieuwe levels en kijk hoe je score in vloeiend spreken groeit. Maak snel vorderingen. Een onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat 34 uren Duolingo gelijk staat aan een volledig semester taalcursussen aan een universiteit.
NU Nederlands online docent.
NU Nederlands biedt u en uw student de beste didactiek, structuur en vormgeving. Kiezen voor NU Nederlands geeft u houvast om straks het beste studieresultaat te behalen. Binnen NU Nederlands online worden diverse toetsen aangeboden: examenopdrachten, hoofdstuk en domeintoetsen, referentietoetsen en instellingsexamens.
LanguageTool Controle van grammatica en stijl.
Ook voor ontwikkelaars zijn er uitdagingen te vinden bij LanguageTool. Vragen beantwoorden we op het forum, waar u ook vragen in het Nederlands kunt stellen. Daar kunnen ook onterechte meldingen van LanguageTool gemeld worden, of voorstellen voor regels gedaan worden.
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Dialogues familiers et progressifs hollandais-français door François Noël Charles-Pierre Chapsal 1851. De Franse woorden in het Nederlands door Jean-Jacques Salverda de Grave 1906. L'influence' de la langue française en Hollande d'après' les mots empruntés, door Jean-Jacques Salverda de Grave 1913 of andere editie. citaten en spreekwoorden uit de hele wereld in het Frans en in andere talen. Voornaam en naam: de populairste voornamen, etymologische oorsprong van de namen. online correctie spelling en grammatica Bonpatron.
Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten; NTM/NJCM-bulletin Wolters Kluwer.
Naast het online tijdschrift heeft u als abonnee bovendien toegang tot het archief vanaf 2001. Het Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten NTM/NJCM-Bulletin is een online uitgave van het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten een gezaghebbende organisatie die zich inzet voor de bescherming van mensenrechten in Nederland en het Nederlandse buitenlandbeleid.
Gratis woordenboek Van Dale.
Portugees / Nederlands pt-nl. Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Typ een woord zonder accenten in de bovenstaande balk en kies de juiste taalcombinatie om te zoeken. Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Meer woorden en functionaliteiten? Probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online.

Contacteer ons

++ nederlands online ++
++ nederlandse taal oefeningen ++
++ taal nederlands ++
++ inburgering exam ++
++ nederlandse spelling ++
++ nederlands leren online gratis ++
++ leer nederlands ++
++ cursus engels online gratis ++
++ online taalcursus ++
++ inburgering ++
++ nederlands oefenen ++